Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
OlaCariatyda
Administrator
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Pabianice
|
Wysłany: Pon 13:04, 08 Maj 2006 Temat postu: Koncert w Łodzi, 14 maja |
|
|
Start grania o 19.30 w pasażu schillera
Zako zagrają z okazji Dni Łodzi.
Więcej o tej imprezie tutaj:
[link widoczny dla zalogowanych]
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
elenthil
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Pon 13:48, 08 Maj 2006 Temat postu: |
|
|
wiwat Łódź!
|
|
Powrót do góry |
|
|
mmeryy
|
Wysłany: Pon 22:54, 08 Maj 2006 Temat postu: |
|
|
tyle w tym temacie!!!!
|
|
Powrót do góry |
|
|
OlaCariatyda
Administrator
|
Wysłany: Wto 17:21, 09 Maj 2006 Temat postu: |
|
|
No dobra, to już nas bedzie spora ekipa. Ja, Ewa, Marysia, Ver - kogoś pominęłam? hej fani w ukryciu- ujawniajcie się Taka okazja może się szybko nie powtórzyć...
|
|
Powrót do góry |
|
|
mmeryy
|
Wysłany: Śro 15:08, 10 Maj 2006 Temat postu: |
|
|
nooooo w końcu się z Wami spotkam na żywo aleee fajnie
|
|
Powrót do góry |
|
|
Polanna
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Wałbrzych
|
Wysłany: Śro 15:32, 10 Maj 2006 Temat postu: |
|
|
Ale macie fajnie Też bym chciała być, ale Łódź tak daleko.Pozdrówcie od pozostałych fanów Zako
|
|
Powrót do góry |
|
|
OlaCariatyda
Administrator
|
Wysłany: Wto 21:25, 16 Maj 2006 Temat postu: |
|
|
No dobra, relacja na szybko, gdyż przed chwilą wróciłam z Warszawy
Koncert boski! 3 razy bisowali, publicznośc dopisała i świetnie się bawiła. Po koncercie było małe spotkanko integracyje FC i ZAKO w pobliskim lokalu Prezent bardzo się spodobał
Więcej już niedługo w relacji. Zapraszam.
|
|
Powrót do góry |
|
|
OlaCariatyda
Administrator
|
Wysłany: Czw 21:34, 18 Maj 2006 Temat postu: |
|
|
No to na życzenie będzie jeszcze trochę o koncercie, bo relacja za pare dni- czekam na zdjęcia i wenę Marysi
A więęęc.... Jak zwykle się spóźniłyśmy hihih choć to bardziej wynikło z niedogadania się z taksówkarzem. Na szczęście głupie konkursy sponsorowane przez różne firmy trochę się przedłużyły i zdążyłysmy nawet się znudzić. A w miedzyczasie poznac też Marysię (choć ja się z nią podobno poznałam jak miałam kilka lat sorry nie pamiętam- tak utrzymuje moja mama )
No a potem prowadzący zdradził, że Seba ma urodziny, no to publiczność zaśpiewała Sto Lat jednak szanowny jubilat się nie pojawił Dopiero za chwilę wyszedł z całą ekipą i zaczęło się granie Kiebyś ty rzecz jasna na dobry początek.
Jeszcze nie bylo ciemno więc nawet moje machanie Sylwia wyłowiła z tłumu- grunt to pokazać że fc zwarty i gotowy
Koncert udany, trzy razy bisowali w związku z czym trzy razy wracałyśmy zza sceny z powrotem pod, aby jeszcze się nacieszyć muzyką. A potem spokojnie czekałysmy na rozwój wydarzeń- nie to co pewne pepegi, które z rozwianym włosem, z okrzykiem "sebastian!" wydobywającym się z nieletnich piersi pobiegły w kierunku barierek za kulisami. Tak, to był widok hehehe....
No a potem Sylwia nas wypatrzyła i obok rozentuzjazmowanego tłumu spokojnie przekroczyłyśmy linię barierek aby wejśc w świat "vipów" heheh Trochę pogadałyśmy z panią menedżer, po czym zjawili się Wojtek, Bartek no i aby pogadać w spokoju udaliśmy się do pobliskiego Horteksu (kryptoreklama hehe ).
W ogródku tegoż lokalu doszło do pamiętnego przekazania "poradnika" Chłopaki podziwiali identyfikatory, pogadalismy o wyższości Voila nad Wow! O nowej płycie, o hicie na mundial, o opolu no i wielu innych rzeczach. Potem część się zmyła- Sylwia, Sebastian i Józek zdaje się (nie pamietam ). To sobie pogadliśmy o Tołhajach (Piotrek i Łukasz mają przecież z nimi dużo wspólnego) i o tym jakim to jest ten zespół marginalnym zjawiskiem na scenie muzycznej (cytat z Wojtka ).
Jeszcze gdzieś po drodze była sesja zdjęciowa A potem to się spokojnie i bez paniki rozeszlismy do domów...
Resztę zostawiam Marysi
|
|
Powrót do góry |
|
|
mmeryy
|
Wysłany: Pon 6:53, 22 Maj 2006 Temat postu: |
|
|
uuups nie wiem czy będę miała coś jeszcze do dodania ale postaram przypomnieć sobie szczegóły pzdr
|
|
Powrót do góry |
|
|
OlaCariatyda
Administrator
|
Wysłany: Pon 9:22, 22 Maj 2006 Temat postu: |
|
|
Wierzę w ciebie
|
|
Powrót do góry |
|
|
makarenka
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Łódź
|
Wysłany: Wto 9:39, 23 Maj 2006 Temat postu: |
|
|
Zgadzam się z wszystkimi powyższymi opiniami na temat koncertu w Łodzi...było fantastycznie !! już z utęsknieniem czekam na następny występ Zakopowera...jedyne czego żałuję to tego, że nie poznałam Was wcześniej, przed dniami Łodzi...tak to wybrałabym sie z Wami a tak bawiłam się sama samiuteńka...choć napewno bardzo "żywo" ale mam nadzieję i obiecuję sie poprawić...chciałabym Was poznać w końcu pozdrawiam
|
|
Powrót do góry |
|
|
OlaCariatyda
Administrator
|
Wysłany: Czw 22:50, 25 Maj 2006 Temat postu: |
|